Hundspel med sann hundkänsla

Ett hundspel i VR som ger en äkta hundkänsla är VR Dogs. I spelet är du en person som tar hand om din lilla hund. Du gör allting som du skulle göra om du hade en hund i verkliga livet och det hela känns väldigt realistiskt. Grafiken i spelet ser ut lite som om det var gjort i början av 2013, dock. Förutom detta verkar det riktigt realistiskt och trevligt.

Om du är nyfiken på hur det är att ha en hund eller intresserad av gambling i virtual reality så är det här spelet en rolig introduktion till hur det kan vara att äga en hund. Det finns otroligt mycket att göra i spelet som till exempel att du kan ta din hund på promenad, du kan leka med din hund och mycket mera. Det finns fyra olika hundraser att välja bland för ett flexibelt spelande.

Är det här VR-hundspelet för dig?

Om du gillar hundar och hundtävlingar i dess olika former så skulle jag säga att det här VR-hundspelet är perfekt för dig. Det är lite som att en hund på riktigt, eller i alla fall så nära du kan komma, eftersom spelet är så realistiskt. Här kan du interagera med din hund på olika sätt, samt klappa den och ge den snacks. Du lär sig snabbt att ta väl hand om din hund!

Vem kan spela detta fantastiska spel?

Spelet finns att ladda ned på Google Play till din Androidenhet (mobil eller surfplatta) – och det är dessutom helt gratis att använda. Detta är en bra möjlighet att ”känna dig för” vad livet med en hund kan innebära. Skulle du vara intresserad av att kolla in fler liknande spel, finns ”Rover” där du på liknande sätt får sköta om din hund. Förhoppningsvis kommer det fler spel om människans bästa vän framöver!